Håndbog i bæredygtig film- og tv-produktion
- Med GREEN FILM certificering

Download PDF
GREEN FILM pointsystem er en praktisk håndbog, der skal hjælpe film- og tv-producenter med at producere mere bæredygtigt i Danmark. Det er en række råd og anvisninger til, hvad der kan gøre en forskel på produktionen og hvilke grønne alternativer, man bør vælge. Start i det små med at udvælge enkelte fokusområder at arbejde med, og brug  pointsystemet bag i bogen til at se, hvor meget de enkelte tiltag vægter.

Håndbogen kan desuden bruges til at få en GREEN FILM certificering. Et fælles europæisk redskab udviklet i Italien, som filminstitutter, broadcastere og regionalfonde kan bruge til at understøtte og motivere europæiske produktioner til at producere mere klimavenligt. 

Uanset om I ønsker at blive certificeret eller ej, kan håndbogen bruges som god inspiration til jer, der ønsker hjælp til at producere mere bæredygtigt og har brug for et sted at starte. 
I håndbogen henviser vi til vigtige dokumenter, heriblandt oversigten over registrerede køretøjer (download her) og en samling over affaldsskilte (download her).