NYT: Kursus for lineproducere og produktionsledere OBS: Kurserne er fyldt op, vi lægger nye datoer op snarest!
Sådan producerer du mere klimavenligt! Vision Denmark har sammen med BFTP igangsat et række kursusgange målrettet lineproducere og produktionsledere, så de får redskaber til at igangsætte og styre en mere klimavenlig produktionsform.

Er du den, der har fået opgaven med at gøre en produktion mere bæredygtig og er du i tvivl om, hvordan du griber det an? Så skal du med på vores nye workshop ”Sådan producerer du mere klimavenligt”.

Det lyder måske enkelt at reducere affaldsmængden og skifte til LED, men hvordan fungerer det i praksis og måske lige så vigtigt: Hvordan får du hele holdet til at være med på den udfordring – og hvordan kan du fastholde engagementet efter den første uge?

På workshoppen ”Sådan producerer du mere klimavenligt” får du både inspiration,konkrete redskaber og indføring i Green Film-principperne. Underviserne er bæredygtighedspecialist Anne Ahn Lund, som er medstifter af Nordic Eco Media Alliance (NEMA), og som  arbejder som green manager i filmbranchen. Hun udbyder workshoppen i samarbejde med klimakonsulenterfra Produced By. På baggrund af deres egne erfaringer fra den danske branche og deres store netværk i Europa kender til de praktiske udfordringer og har indgående viden om, hvordan man løser problemerne. Hver workshop får desuden besøg af en gæsteunderviser, der kommer med ekspertviden og inspiration udefra.

 

Der kan være op til 15 deltagere på hver workshop, og målgruppen er produktionsledere, produktionschefer og lineproducere i film- og tv-branchen.

 

Workshoppens indhold:

·       Det store klimaoverblik. Hvad er klimaforandringer, og hvordan påvirker det os.

·       Hvordan ser bæredygtig filmproduktion ud og hvilken forskel kan I gøre?
       Green manager-rollen og ledelse i en grøn omstillingsproces

·       Indføring i de 7 fokusområder – se bftp.dk

·       Planlægning af bæredygtige tiltag

·       Kommunikation, netværk og materiale-kit

Det endelige program, inkl. keynote speaker, er klar senest i september 2022.

 

Lokation:

København

 

Tilmelding følger.

Har du spørgsmål til kurserne kontakt

Caroline Gjerulff på cg@visiondenmark.dk