Kursus for lineproducere og produktionsledere
Dato for aktivitet:
December 1, 2023
Sådan producerer du mere klimavenligt! Dette er en workshop målrettet producere, lineproducere og produktionsledere, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med den mere klimavenlige måde at producere film og tv på. - Så hvis du har brug for redskaber til at igangsætte og lede en mere klimavenlig produktionsform, så er denne workshop noget for dig!

DATO: 01.12.2023

TID: 09.00-15.30

VENUE: Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Plads 1, 1437København K.

 

Synes du også, at det er på tide, at Danmarks produktioner bliver mere bæredygtige og er du i tvivl om, hvordan du griber det an? Så skal du med på vores workshop ”Sådan producerer du mere klimavenligt”. 



Det lyder måske enkelt at reducere affaldsmængden og skifte til LED, men hvordan fungerer det i praksis og måske lige så vigtigt: Hvordan får du hele holdet til at være med på den udfordring – og hvordan kan du fastholde motivationen og engagementet efter den første optageuge? 



På workshoppen ”Sådan producerer du mere klimavenligt” får du både inspiration, konkrete redskaber og indføring i Green Film-principperne. Underviserne er Sustainability Manager hos SF Studios, Anne Ahn Lund, som er også medstifter af Nordic Eco Media Alliance (NEMA). Hun underviser dig på workshoppen i samarbejde med klimakonsulent Ege Heckmann, som også er medejer af det grønne reklame-produktionsselskab, Produced By. På baggrund af deres erfaringer fra den danske film- og TV-branche og deres store netværk i Europa, kender de til de praktiske udfordringer og har indgående viden om, hvordan man løser problemerne. Udover Anne og Ege kommer bæredygtighedspsykolog, Simon Elsborg Nygaard og lærer dig om, hvordan man kan motivere sine medarbejdere til adfærdsændring, og hvordan man holder motivationen og engagementet ved lige.



Der kan være op til 25 deltagere på workshoppen, og målgruppen er producere, lineproducere, produktionsledere, produktionschefer og andre interesserede fra film- og tv-branchen, som ikke har stiftet bekendtskab med praktikken omkring klimavenlig produktion. 

TILMELDING sker via nedenstående link.

https://podio.com/webforms/23976627/1738317?fields[event]=2593220672

Der er 25 pladser og det er først til mølle.

 

Workshoppens indhold

🔹 Det store klimaoverblik. Hvad er klimaforandringer, og hvordan påvirker det os.

🔹 Hvordan ser bæredygtig filmproduktion ud og hvilken forskel kan I gøre? 
    - Herunder Green manager-rollen og ledelse i en grøn omstillingsproces

🔹 Indføring i de 7 fokusområder –se bftp.dk 

🔹 Planlægning af bæredygtige tiltag

🔹 Motivation til adfærdsændring

🔹 Kommunikation og netværk